buizen

Corrosie-remmer:

WAT IS EEN REMMER?

Remmers zoals Sentinel X100 beschermen schone systemen tegen kalkaanslag en corrosie. Het wordt gegoten in het systeem en dankzij de chemische samenstelling is de kans op waterverontreiniging zeer beperkt.

 

HOE WERKT HET?

De remmer creëert een beschermende laag op het metalen oppervlak waardoor ongewenste schadelijke stoffen en zuurstof er simpelweg er niet bij kunnen. Deze laag moet, net als verf op een auto, altijd aanwezig zijn. Alleen op deze manier zal het het metalen oppervlak effectief beschermen.

VOORDELEN VAN CORROSIEREMMER:

Stabiliseert de pH – Het water dat wordt gebruikt om de installatie te vullen moet de juiste pH hebben. Te laag en te hoog heeft een destructief effect op de verwarming werking. Beschermlaag – Dankzij deze maatregel hopen er geen afzettingen en kalkaanslag op in de
installatie, U verliest uw garantie niet – fabrikanten van CO-ketels raden aan dat de installatie wordt gereinigd voordat een nieuwe unit wordt geïnstalleerd en dat het water in de installatie de juiste parameters heeft, Optimale werking – het zorgt voor optimale prestaties en een efficiënte werking van de centrale verwarming.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.