buizen

Reinigingsinstallatie

CHEMISCHE REINIGING VAN DE CENTRALE VERWARMING
+
DE INSTALLATIE BEVEILIGEN

Je hebt een nieuwe kachel en schoon water in de installatie, dus je denkt dat alles is zoals het hoort? Als je geen speciale filters gebruikt, controleer dan hoe je waterkoker eruitziet. Kalkafzettingen in de waterkoker zijn precies dezelfde afzettingen die het binnenste deel van de wisselaar in uw ketel of warmtepomp bedekken. Kalkaanslag, corrosie, slib en verstoppingen zijn de belangrijkste oorzaken van verminderde verwarming efficiëntie en allerlei andere problemen. We kunnen ze alleen verwijderen met de juiste chemicaliën. Door een zeer efficiënte spoelpomp en een magneetfilter op de installatie aan te sluiten, zijn we in staat om de installatie te forceren deze grondig te reinigen van eventuele schadelijke stoffen.

 

EEN VERVUILDE, VERKALKTE KETEL WERKT MINDER EFFICIËNT EN
BRENGT HOGERE KOSTEN MET ZICH MEE.

Na het reinigen van de verwarming beschermen we deze met gedemineraliseerd water en een
corrosieremmer. In vloerverwarming komt hetzelfde voor als in een boiler. Kalkaanslag, corrosie, de groei van bacteriën en schimmels zorgen voor hogere kosten. De extra bescherming van van de Sentinel Eliminator VORTEX cycloon-magnetisch filter zorgt voor een efficiëntere werking van uw installatie. Het unieke ontwerp en een zeer sterke magneet vangen alle magnetische en niet-magnetische verontreinigingen uit het water tijdens het dagelijkse gebruik.

De meeste fabrikanten raden aan om een nieuwe kachel te monteren op een grondig doorgespoelde installatie. De garantie is onder meer niet geldig als het water in het systeem de verkeerde parameters heeft, dus dankzij het bijvullen van het systeem met gedemineraliseerd water zonder onnodige verbindingen die schadelijk zijn voor de verwarming, houdt dit probleem gewoon op.

 

Samengevat: Of je nu een nieuwe of een oude installatie hebt, het is het overwegen waard. Bij een nieuwe installatie is het vooral belangrijk om deze te beschermen, zodat deze niet overgroeid raakt met kalkaanslag en slib. Profylaxe kan de levensduur van de installatie met tientallen jaren verlengen, wat u veel geld kan besparen. Oudere installaties die in het begin niet werden onderhouden, verslechteren en verliezen hun efficiëntie. We kunnen dit proces omkeren en de installaties de komende jaren in topconditie houden

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.