buizen

sentinel eliminator vortex

Circulerende verontreinigende stoffen in cv-installaties kunnen overmatige slijtage en vroegtijdige uitval van pompen, kleppen en warmtewisselaars veroorzaken. Sentinel Eliminator Vortex is de ideale filteroplossing om uw systeem te beschermen tegen alle soorten verontreiniging. Om aan uw specifieke eisen te voldoen, is de unit verkrijgbaar in twee maten: de standaard Vortex 500 of de iets kleinere, compacte Vortex 300.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Twee beschikbare maten: groot en compact voor maximale vuilopvangcapaciteit en eenvoudige installatie in krappe ruimtes Gefabriceerd volgens automobielnormen, met behulp van hoogwaardige messing kleppen, ondersteund door een garantie van 10 jaar om de kwaliteit op lange termijn volledig te garanderen. Uitgerust met dubbele afdichtingen die tijdens de jaarlijkse servicebeurt niet hoeven te worden vervangen, zorgen ze voor volledige bedrijfszekerheid dankzij een eenvoudige en snelle service Twee servicemethoden zorgen voor een snelle en efficiënte spoeling tijdens een bezoek of een eenvoudige bevestiging van vuilopname. De sabotagebestendige aftapkraan is eenvoudig te bedienen en het onderhoud is razendsnel. Een 360 graden gepositioneerd T-stuk is eenvoudig en snel te installeren, in elke positie van de leidingen. Een krachtige magneeteenheid (9.000 gauss) met een innovatieve Vortex Core – de marktleider in vuilafscheiding, zelfs bij hoge stroomsnelheden – alles voor de meest effectieve vuilretentie

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.