buizen

Nieuwe installaties

U HEEFT EEN NIEUWE INSTALLATIE EN WEET NIET OF U DEZE MOET BEVEILIGEN.

Het antwoord is simpel.

Ook compleet nieuwe systemen en systemen die niet ouder zijn dan 6 maanden zijn de moeite waard om schoon te maken en te beschermen. Mijns inziens zelfs als prioriteit … Als je veel geld uitgeeft aan een nieuwe installatie, is het een kleine moeite om deze te beschermen tegen corrosie en kalkaanslag.

 

Sentinel X300 middel is ontworpen voor verwarmingssystemen die relatief recent in gebruik zijn genomen. Het is perfect ontwikkeld tegen wat er tijdens de installatie in de verwarming achterblijft, bijv. metaalvijlsel na het snijden of ontbramen van een buis, resten van afdichtingspasta, bouwstof, vloeimiddelen voor gesoldeerd koper en vetten waarmee fabrikanten het installatiemateriaal beschermen. Deze onzuiverheden slaan na verloop van tijd neer uit het water, zetten zich af in de installatie, verminderen de stroming, starten het corrosieproces en zijn tevens een uitstekende omgeving voor de groei van bacteriën. Bescherming met een remmer na grondige reiniging zorgt ervoor dat u gedurende een lange periode kunt genieten van een volledig efficiënte en storingsvrije werking.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.